Lijsttrekker Jan-Jaap de Kloet

DorpsBelangen kiest Jan-Jaap de Kloet als lijsttrekker

Jan-Jaap de Kloet is gekozen als lijsttrekker voor DopsBelangen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. ,,Ik ben vereerd dat ik de steun krijg van de leden”, aldus De Kloet. ,,Samen met de andere kandidaten op de kieslijst, zal ik mij volledig inzetten voor een goede uitslag bij de verkiezingen. “ 

Bouwen voor starters is een van de speerpunten van DorpsBelangen. ,,Als wethouder ruimtelijke Ordening heb ik me daar al sterk voor gemaakt. We hebben honderden woningzoekenden. Daar doen we het voor.”

,,DorpsBelangen heeft het vertrouwen uitgesproken in De Kloet, gebaseerd op de afgelopen jaren waarin hij wethouder was”, aldus voorzitter Wiet van den Brink, voorzitter van DorpsBelangen. ,,Hij heeft een duidelijke koers met de belangen van onze dorpen altijd in het vizier. Benaderbaar en met een luisterend oor voor de geluiden uit de dorpen. Niet alleen wij als partij, maar alle inwoners van Wijdmeren kunnen daarvan op aan.”

De namen die verder op de lijst voorkomen vormen een mix van ervaring en nieuwe energie. ,,Maar allen zijn zeer betrokken bij onze dorpen en hebben daar hun wortels. Het is een sterk team.”

Na De Kloet staan op de lijst Patricia IJsbrandij, René Voigt, die beiden al in de raad zitten. Patricia van der Schot is reeds commissielid, en ook Rob Duikersloot zit momenteel in de gemeenteraad. Maire van der Meulen is een bekende naam in de gemeente, en sinds kort commissielid. De zeer ervaren Ria Hennis heeft zelf aangegeven iets lager op de lijst te willen staan.

De volledige lijst is terug te vinden bij kandidatenlijst verkiezingen 2022