Rob IJsbrandij stelt zich voor

rob.ijsbrandij@dorpsbelangen.nu

Mobiel: 0653 158 461
Oudloosdrechtsedijk 131 o
1231LT Loosdrecht

Daar ik als nieuw bestuurslid van DorpsBelangen ben toegetreden wil ik me graag even aan de leden van Dorpsbelangen Wijdemeren voorstellen. Rob IJsbrandij 64 jaar, getrouwd met Patricia en Sti-Pa van twee fantastische zoons van 24 en 19 jaar en verzorger van twee eigenwijze hondjes waar we graag mee wandelen of fietsen in de natuur.

Wij wonen in Oud-Loosdrecht op jachthaven De Otter en daar is ook ons kleine videobedrijfje gevestigd, wij werken mee aan of produceren zelf, video voor televisie en bedrijven.

Patricia IJsbrandij is raadslid voor DorpsBelangen en zij bracht mij in contact met een aantal leden en het bestuur van DorpsBelangen. Tijdens deze vergaderingen waar de leden zeer betrokken kunnen zijn door aan tafel te zitten met de raadsleden en het bestuur, veroorzaakte bij mij een besef dat we geen roepende in de woestijn zijn, zoals vaak naar buiten komt als je het over beslissingen en regelgeving binnen de gemeente hebt.

Integendeel we kunnen werkelijk meedenken en je gedachten ademen naar de raadsleden, ik vind dit een grote kracht die we moeten koesteren. Een van mijn speerpunten in de organisatie van de partij zal dan ook zijn om de inwoners te motiveren weer mee te denken en invloed uit te
oefenen op de leefbaarheid in onze dorpen en onze partij van frisse adem te voorzien om onze ideeën door te kunnen voeren, gericht op het welzijn van de huidige bewoners en hun kinderen, plus de andere toekomstige bewoners in de dorpen.

Onze voorzitter Wiet van den Brink liet mij een krant zien die was uitgebracht om de verkiezingen bij te staan. Voorop die krant stond de vermelding met de tekst: ‘Verschijnt indien noodzakelijk.’

Wellicht wordt er weer een krantje uitgebracht ten bate van de verkiezingen maar voorlopig voel ik mijn verschijnen ook Wellicht wordt er weer een krantje uitgebracht ten bate van de verkiezingen maar voorlopig voel ik mijn verschijnen ook noodzakelijk, dit geeft mij wel de juiste energie en hoop daarmee net zo nuttig te kunnen zijn als dat krantje toen.

Rob IJsbrandij